KAiKU musa-tuotteet

KAiKU Musiikkihanska ja Musiikkimatto

Musahanska on uudenlainen musiikin tuottamiseen tarkoitettu väline. Loistava ja helppo välinen niin opiskelijalle, harrastajalle kuin ammattilaisellekin.

Tuote on valittu kansainvälisellä musiikin ammattilaisten NAMM messuilla tammikuussa 2019 "Six coolest music-meets-tech gadgets 2019"   Lue lisää

   

Musahanskan taustaa:

KAiKU musiikkikäsine on alun perin kehitetty Jyväskylän yliopistossa musiikkikasvatuksen oppinaineessa. Soitin kehitettiin helpottamaan, auttamaan ja motivoimaan sekä opettajia että oppilaita musiikin luovaan tekemiseen.
 
KAiKU musiikkikäsine perustuu Guido Arezzolaisen 1000-luvun alussa saamaan ideaan havainnollistaa musiikkiin liittyviä käsitteitä käden avulla. Guidon ajatuksiin ja pedagogisiin ideoihin perustuu laajalle levinnyt säveltapailujärjestelmä, Kodaly-pedagogiikka.
 
KAiKU musiikkikäsine edustaa päällepuettavaa teknologiaa. Soitin on midisoitin, jossa miditeknologia on asennettu käsineeseen. Käsine soittimena sisältää monia etuja, kuten sen, että käsi soittimena on helposti lähestyttävä ja jokaiselle jo entuudestaan tuttu.
 
Käden rakenne tukee – yllättävää kyllä – musiikin peruselementtien ymmärtämistä ja nopeaa omaksumista. Testeissä jopa pienet,  esikouluikäiset lapset ovat omaksuneet soittimen muutamassa minuutissa ja kykenevät tuottamaan vaikuttavia improvisaatiota jo alkututustumisen jälkeen.
 
KAiKU musiikkikäsinettä on testattu koulukäytössä ja sen soveltumisesta opetukseen tehdyt tutkimukset tukevat käsitystä uuden käyttöliittymän, musiikkikäsineen pedagogisia etuja.
Näytä:
Järjestys:
KAiKU musamatto
”Kävele maton päälle ja musiikki alkaa soida, siirry matolla paikasta paikkaan ja löydät sieltä uusi..
781,20€
Veroton: 630,00€
KAiKU Music Glove Bag
KAiKU Music Glove Säilytyslaukku. Suojapussi musakanskalle. Koko 30 x 20 cm  ..
29,02€
Veroton: 23,40€
KAiKU Music Glove koko L-XL
KAiKU Music Glove on hanskan mallinen Midi-musiikkiohjain joka on todella helppo oppia käyttämä..
349,00€
Veroton: 281,45€
KAiKU Music Glove koko S-M
KAiKU Music Glove on hanskan mallinen Midi-musiikkiohjain joka on todella helppo oppia käyttämä..
299,00€
Veroton: 241,13€