MagicIMS -Samsung luokkahallintaohjelmisto

MagicIMS -Samsung luokkahallintaohjelmisto

Tuotekoodi: MagicIMS -Samsung luokkahallintaohjelmisto
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 1 984,00€
Veroton: 1 600,00€
Määrä:  

 

Samsung MagicIMS Samsung MagicIMS luokkahallintaohjelmisto

Luokkahallintaohjelmisto on opettajan työkalu nykyajan opetusluokassa.

Opetusluokassa on entistä enemmän laitteita jotka voivat olla opetuskäytössä. Tabletit, älypuhelimet ja kannettavat tietokoneet ovet tehokkaita nykyaikaisen sähköisen opetusmateriaalin käytössä mutta ne tuovat myös haasteita.

Laitteiden tehokas käyttö tarvii yhteyden taululle tai projektoriin, MagicIMS pystyy jakamaan minkä tahansa luokan laitteen näkymän taululle tai yksilöllisesti toiseen luokan laitteeseen.

Luokkahallintaohjelmalla voidaan rajoittaa laitteiden toimintaa oppitunnin ainana. Yksittäiset ohjelmat voidaan lukita, samoin internetin toiminta siten että voidaan lukita esimerkiksi Facebookin toiminta oppitunnin aikana, mutta sallia se välitunnilla. Laitteet voidaan myös lukita kokonaan hetkeksi huomion kiinnittämiseksi puhujaan.

Ohjelmisto mahdollistaa myös äänestysten, kokeiden ja pistokokeiden pitämisen ja niiden analysoinnin sekä paljon muuta.

Laitteisto käyttää koulun Wlan-verkkoa tai sellainen voidaan tuoda esimerkiksi Tablet-laukun mukana luokkaan. Oppilaslaitteille ladataan ilmainen "agenttiappsi" jolla yhteen luokkaan voi liittyä enintään 64 yhtäaikaista oppilaslaitetta.

Ohjelmisto toimii avoimesti ja laitemerkki-riippumattomasti. Tuettuna on Android-laitteet, Windows-laitteet (tietokoneet, tabletit ja puhelimet, vanhimmissa RT-versioissa rajoituksin) sekä rajoitetusti Apple-laitteet (ei moniajoa).

Ota yhteyttä jos haluat tietää lisää!

 

Videoita hallintaohjelmiston käytöstä näet Edutukun youtube-kanavalta.

Katso osoitteesta:

https://www.youtube.com/channel/UCquVbjaCvXUovN0C4vwx1Iw  

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: