JIMU KARBOT

JIMU KARBOT

Tuotekoodi: JIMU KARBOT
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 149,00€
Veroton: 120,16€
Määrä:  

Jimu Robot KarBot Kit on muunneltava ajoneuvo / robottirakennusjärjestelmä. Siihen sisältyy infrapunasensori, joka kykenee seuraamaan viivoja sekä väistelemään esineitä. Tuote johdattelee oppijan koodaukseen ja robottien rakentamiseen ilmaisen Jimu Robot- mobiiliohjelman avulla.

JIMU Robot Explorer Kit on laajasti muunneltavissa. Voit halutessasi käyttää valmiita suunnitelmia (Crusher, Rover, Winger) tai koota omanlaisen kokonaisuuden. Kokoamien on helppoa ilman työkaluja.

Sovelluspohjainen 3D –kokoamisohje sisältää 360-pyöritystoiminnon, joka mahdollistaa esisuunniteltujen hahmojen rakentamisen nopeasti ja hauskalla tavalla. Voit leikkiä roboteilla valmiiksi ohjelmoituja toimintoja käyttäen. Vaihtoehtoisesti voit helposti ohjelmoida uutta asettelemalla, tallentamalla ja toistamalla liikkeitä. Intuitiivisen Jimu Robot Blockly –ohjelmistokäyttöliittymän avulla on helppo opetella ohjelmointia. Voit ladata ja jakaa robottikuviasi ja –videoitasi nettiin tai hakea inspiraatiota toisten keksijöiden rakennelmista.

Robottisarja soveltuu alakoululaisille ja sitä vanhemmille. Ohjelmointikielejä on Scratch. Ohjelmointi tehdään tabletilla tai älypuhelimella. Tiedonsiirto tapahtuu bluetoothin kautta.  Lisätietoja englanniksi: http://www.ubtrobot.com/product/detail13.html

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: