HP ProBook 430 G2 -kannettava

HP ProBook 430 G2 -kannettava

Tuotekoodi: HP ProBook 430 G2 -kannettava
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 799,80€
Veroton: 645,00€
Määrä:  

Lukiolaisen Erikoisetu kampanjakoodilla! 
(koodin saat koulultasi tai ota yhteyttä info@edutukku.fi)

HP Probook 430 G2

Pienikokoinen HP ProBook 430 G2, virtaviivainen muotoilu ja uusimman sukupolven tekniikat antavat tehokkaan suorituskyvyn, koulussa tai tien päällä. Taattu luotettavuus ja kattavat HP:n suojausominaisuudet pitävät tietosi ja sijoituksesi suojattuna. Kunnon jämäkkä tietokone lukiolaiselle, ei mikään marketin muovikone.

Toiminnot

  • Windows 8.1 Pro

Suunniteltu liikkuvaksi.

LCD-kannen pehmeältä tuntuvan maalin ja harjatun alumiininäppäimistön ansiosta voit matkustaa tyylikkäästi. Luotettava ja tyylikäs HP ProBook 430 G2 -kannettava ( lävistäjä 33,8 cm (13,3 tuumaa), 1,5 kg, 

Tehokkaat prosessorit.

Nauti selkeästä kosketusyhteensopivasta
  Windows 8.1:stä   ja työskentele uusimmilla neljännen sukupolven Intel® Core™ i3 -prosessoreilla. 

Suojaa tiedot ja laitteet.

Auttaa säilyttämään tärkeät tiedot turvassa kattavan tietoturvaominaisuuksien sarjan, kuten HP Client Security,  avulla ja HP BIOS -suojaus  sekä sisäinen TPM 1.2.

Vaihtoehtoinen malli kosketusnäytöllä

Tämä kone on saatavissa myös kosketusnäyttöisenä versiona. Lisähinta 148 (sis. alv) euroa joka lasketaan silloin tilauksen käsittelyn yhteydessä. Jos tahdot kosketusnäyttöversion, kirjoita se tieto lisätietoja-kenttään jolloin tilauksen käsittely huomioi sen laskee tämän myös laskulle.
 

Ominaisuuksia

Suojaa tiedot, laitteet ja identiteettisi HP Client Security -ratkaisulla.
 
Eroon käyttökatkoksista. HP:n BIOS-suojauksen
  automaattisella palautuksella voit ongelmien yllättäessä palauttaa BIOS-kopion kiintolevyn osiolta ja tuottavuus ei katkea.
TPM 1.2:lla tärkeät tietosi on suojattu laitteistopohjaisilla salausavaimilla.
Mielenrauhan takaava ProBook kestää 115 000 tuntia testausta ja takaa luotettavuuden kaikkein vaativimmissa työympäristöissä.
Pääset nauttimaan intuitiivisesta hallinnasta valinnaisella teräväpiirtokosketusnäytöllä, mikä mahdollistaa Windows 8.1 -ominaisuuksien täyden hyödyntämisen.2
Taustavalaistun
 roiskeenkestävän näppäimistön ohut Mylar-kalvo auttaa suojaamaan herkkää elektroniikkaa ja tärkeimpiä osia pieniltä roiskeilta.
Intel ®-näytönohjaimen tarjoama rikas graafinen kokemus, kun se yhdistetään Intel® Core™ i3/i5/i7 -prosessoriin, auttaa sinua nopeasti muokkaamaan grafiikkaprojekteja.
Internet-yhteyden jakaminen laitteiden välillä ja työtovereillekin on helppoa ja nopeaa HP:n langattoman yhteyspisteen avulla.7
Voit työskennellä lähes missä tahansa maailmassa nopeiden, luotettavien ja suojattujen langattomien yhteyksien avulla käyttämällä lisävarusteena saatavaa Qualcomm® Gobi™ 4G LTE 8 -yhteyttä ja välttää maksupohjaisten Wi-Fi-yhteyspisteiden lisäkulut tien päällä datasopimuksilla, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin.
 
 
Tekniset tiedot:
 

HP IDS UMA i3-4030U 430 Base NB PC

Microsoft Windows 8.1 64 Ed SE/FI

WEBCAM Integrated 720p HD

13.3 inch LED HD SVA Anti-Glare enabled for Webcam flat with 1 Antenna (1366x768)

4GB 1600MHz DDR3L 1DM

500GB 5400RPM

Realtek RTL8723BE bgn 1x1 +Bluetooth 4.0 LE WW

4 Cell 40 WHr Long Life

45 Watt Smart nPFC AC Adapter

C5 1.0m Power Cord SE/FI

eStar PCID Setting

1 vuoden takuu

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: